Skole- og fritidskørsel


Skole- og fritidskørsel

Som ansvarlig for planlægning eller drift af en skolekørsel er der mange forhold der skal tages hensyn til: sikkerhed for eleverne, svingende elevtal, ringetider, opfyldelse af lovkrav, visitering, administration, information og kommunikation med mange parter ...og så videre.  Ofte er der for få ressourcer til at løfte opgaverne og ofte har planlægningen været en manuel, papir- og personalekrævende opgave.

Trapeze Group forstår de udfordringer, der ligger i at planlægge og udføre skolekørsel, og tilbyder prisdygtige fleksible softwareløsninger og teknologiske løsninger til skolekørselsdrift, som hjælper til med at få løst opgaverne. Med vores system kan ressourcer udnyttes optimalt, og gennem opdateret information kan skolekørsel udføres effektivt og pålideligt.  

Vi har gennem mange år udviklet, implementeret og understøttet komplette løsninger, der automatiserer planlægningen af sikker og effektiv skolekørsel. Med Trapeze System kan du holde styr på vognenes placeringer i realtid, holde forældre og medarbejdere informeret, styre skolebusser samt rapportere KPI på en nem måde.