Bestillings- og patientkørsel

Gennem mere end ti års udvikling og i nært samarbejde med forskellige aktører inden for personbefordring har Trapeze opnået en position som verdens førende i udvikling og implementering af løsninger til planlægning og drift af bestillingskørsel. Vores løsninger muliggør fuldt integreret og  multi-modal transport.

Trapezes løsning til bestillingskørsel består af en sammenhængende og komplet produktrække, som giver effektiv og optimal planlægning, administration og drift af forskellige former for bestillingskørsel, f.eks. dør-til-dør, telebus, flexrute eller multi-modal transport.

Vores moduler til kunderegistrering, turbooking og turplanlægning er udviklet efter vore kunders ønsker og behov og afprøvet i hundredvis af implementeringer.

Vores avancerede dispatchløsninger gør det muligt for planlæggere og operatører at overvåge kørslen i realtid, foretage her-og-nu ændringer og kommunikere ændringerne til chaufførerne i realtid.

Trapeze System hjælper fra kunderegistrering, sagsbehandling, visitering og turbestilling til planlægning og disponering med at strømline administrationen og optimere ressourcerne for at spare tid, reducere omkostninger og samtidig levere effektiv service.

1.3 Demand Response Transport and Non-emergency Medical Transport
Én af systemets store styrker er de uanede muligheder for at tilpasse systemet til den enkelte kunde. Tilpassede opsætninger gør arbejdet mere enkelt og ligetil for alle brugere, også de eksterne. Gentofte kommune, Danmark
Anmod om oplysninger