Konference om smarte løsninger i fremtidens kollektive trafik

Kunstig intelligens og avancerede algoritmer bliver i højere og højere grad en del af danskernes hverdag. I en tid, hvor trængselsproblemer vokser i de danske byer, og hvor behovet for bedre og mere effektiv kollektiv transport stiger, er der brug for smarte løsninger til at udvikle og drive transportløsninger.

DA 03.10.2019

Hvad enten man er politiker eller embedsmand er der brug for at tænke nyt og få inspiration til, hvordan kollektiv transport kan udvikles og styrkes i hele landet. Derfor inviterer Trapeze, Qampo og DORS dig til konference om netop det emne i Århus d. 31. oktober 2019. Her kan vi diskutere fremtidens idéer og løsninger åbent og frit. Og vi vil præsentere, hvordan tekniske termer som operationsanalyse og decision science helt lavpraktisk kan bruges til at drive vores kollektive trafik på en ny og bedre måde.

Tilmeld dig her

Tilmelding, program og øvrig information kan findes her. 

Nyhedsbrev

Indtast din email og få gode råd, tilbud og meget mere. Vi lover, vi kun skriver, når vi har noget på hjerte.