Regionsrådsformand åbner konference om innovative løsninger til den kollektive trafik

De trafikale udfordringer i landets større byer stiger i de kommende år. Med politisk opbakning inviterer Trapeze Group derfor til konference den 31. oktober med fokus på innovative løsninger til, hvordan kollektiv transport generelt kan styrkes i hele landet.

DA 11.10.2019

En aktuel rapport fra Aarhus Kommune viser, at der frem mod 2030 sker en betydelig vækst i trafikken, som giver en række udfordringer. Blandt andet vil biltrafikken stige med cirka 60 procent. Netop den udfordring ønsker Trapeze Group, i samarbejde med Qampo og DORS, at sætte fokus på med en konference om smarte løsninger i fremtidens kollektive trafik, som finder sted i Aarhus den 31. oktober.

Matematikken baner vejen

Trængselsproblemerne på vejene vokser i de større danske byer, 0g det øger behovet for bedre og mere effektiv kollektiv transport. Derfor er der brug for smarte løsninger til at udvikle og drive nye transportløsninger.

”Ved hjælp af data skaber vi nye muligheder for at optimere driften af den kollektive trafik. Hvis myndigheder og operatører begynder at opsamle data fra passagererne kan vi komme helt tæt på den enkelte passagers præferencer, så vi kan betjene kunderne langt mere målrettet og flytte flere personer over i den kollektive trafik, mens vi understøtter udviklingen af mere bæredygtig transport,” siger Thomas Varan, Business Development Manager and Sales Director ved Trapeze Group.

Trapeze Group er en af verdens førende leverandører af intelligente transportsystemer med over 1200 kunder fordelt på 23 lande. Virksomhedens brede erfaring på et globalt marked har skabt et solidt fundament af viden og løsninger, som Trapeze Group dermed kan overføre til den kollektive trafik i Danmark.

Politisk opbakning

I samarbejde med Qampo og DORS inviterer Trapeze Group til konference den 31. oktober, hvor fokus er på innovative løsninger til den kollektive trafik. Regionsrådsformanen for Region Midtjylland, Anders Kühnau, åbner konferencen og herefter holder førende transporteksperter oplæg om kollektiv trafik. Ifølge Thomas Varan er det vigtigt at skabe en konstruktiv debat om, hvordan landets største byer løser fremtidens trafikale udfordringer:

”Vi bliver flere og flere mennesker på vejene, og det skaber helt nye behov for mobilitet. Hvad enten man er politiker eller embedsmand kalder udfordringen på nytænkning i forhold til, hvordan kollektiv transport kan udvikles positivt i hele landet.”

Alle er velkomne til at deltage i konferencen torsdag den 31. oktober, som finder sted fra klokken 15.30-18.00 på Tangen 6 i Aarhus N.

Tilmeld dig her

Tilmelding, program og øvrig information kan findes her. 

Nyhedsbrev

Indtast din email og få gode råd, tilbud og meget mere. Vi lover, vi kun skriver, når vi har noget på hjerte.