Forretningskonsulent Skandinavien

Trapeze Group Europe A/S, Aarhus

Besidder du kompetencer inden for softwareløsninger og test af softwareprodukter? Er du i stand til at styre delprojekter og varetage kravsafdækning, analyse og dokumentation? Og har du lyst til at indgå i et dygtigt team af erfarne konsulenter og udviklere?

Så er du måske vores nye forretningskonsulent.

Om jobbet

Hos Trapeze Group Europe er vi inde i en spændende udvikling både på produktsiden og kundesiden. Vi har udviklet en række web- og smartphoneapplikationer med flere på vej, og vi står over for at skulle løfte vores kunder over på den nye web- og smartphone app-baseret produktsuite.

Vi søger derfor en forretningskonsulent, som har erfaring med implementering af softwareløsninger og inden for test og kvalitetssikring af softwareprodukter til at blive en del af et dynamisk og velfungerende team på vores kontor i Aarhus V.

Arbejdsopgaver

Eksempler på dine arbejdsopgaver vil være, men er ikke begrænset til:

 • Konsulent på implementeringsforløb (implementering, konfigurering og træning af slutbrugere)
 • Eksekvering af tests og kvalitetssikring af de leverede løsninger i samarbejde med kunderne
 • Kravs afdækning, analyse og dokumentation af kundernes værdikæder, f.eks. gennem UseCases eller user stories
 • Projektleder på implementeringsforløb samt for egne opgaver og ansvarsområder
 • Udarbejdelse og vedligehold af manualer og vejledninger til den nye produktportefølje
 • Evt. bistå med håndtering og afhjælpning af supportsager.

Herudover vil du også få muligheden for at præge den overordnede tilgang hos os ift. testmanagement – herunder udvikling og dokumentation af testmetoder på tværs af organisationen.

Om teamet

Du bliver en del af et team med en åben og uformel omgangstone bestående af erfarne konsulenter og udviklere, der vægter samarbejde, videndeling og det fælles mål.

Vi holder daily standups for at holde hinanden opdateret om fremdrift på opgaver samt for at række ud efter hjælp og overblik, og prioritering sker ud fra et fælles overblik. Vi har også faste teammøder, hvor viden, information og opdateringer deles i en uformel atmosfære, og vi prioriterer samtidig sociale aktiviteter uden for arbejde.

Om dig

Vi forestiller os, at du:

 • har 2-5 års erfaring fra softwarebranchen eller lignende
 • har helst en uddannelsesmæssig baggrund inden for it
 • er drevet af resultater, har kunden og leverancen i fokus, og du får din energi fra at være i dialog med kunder
 • forstår vigtigheden af at teste leverancer for at levere i den aftalte kvalitet, og din tilgang til testudførelse og testadministration er struktureret
 • taler og skriver flydende dansk og du taler engelsk på professionelt niveau, og det er desuden et plus, hvis du er i stand til at forstå svensk og norsk, da du både vil arbejde tæt sammen kollegaer og kunder i Norge og Sverige
 • har projektlederevner som gør, at du tager ansvar for dine egne opgaver, men som også gør dig i stand til at styre mindre projekter og støtteopgaver samt styre delprojekter i større projekter.

Desuden er det en fordel, men ikke et krav, at du har viden om databaser og SQL og eventuelt en certificering eller uddannelse inden for test – f.eks. ISTQB.

Det er også en fordel, hvis du har erfaring inden for behovsstyret offentlig transport herunder erfaring med platformene PASS og NovusDR – dog vægter vi viljen og lysten til at lære højere end domæne- og platformserfaring.

Om Trapeze Group

Trapeze Group er et verdensomspændende softwarefirma, der leverer innovative løsninger, som imødekommer behovet 360 grader omkring transportbranchen. Vi har udviklet vores produktportefølje og udvidet vores globale markedstilstedeværelse, hvilket gør os til en af ​​verdens førende leverandører af softwareløsninger og intelligente transportsystemer. Vores kundegruppe inkluderer offentlige og private transportvirksomheder og myndigheder i Europa, Nordamerika, Mellemøsten og Stillehavet.

Du kan også læse om os her: www.trapezegroup.dk/om-os/

Send din ansøgning

Har stillingen som forretningskonsulent vakt din interesse, så send din ansøgning og CV til hr.dk@trapezegroup.com. Ansøgninger behandles løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Samtaler afholdes løbende, indtil vi finder den rigtige kandidat. Vi forventer at holde samtaler henover januar 2021, og vi håber at have fundet vores nye forretningskonsulent, så du kan starte hos os d. 1/3-2021.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikael Havtorn på mail: mikael.havtorn@trapezegroup.com eller på mobil: 6166 1778.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Nyhedsbrev

Indtast din email og få gode råd, tilbud og meget mere. Vi lover, vi kun skriver, når vi har noget på hjerte.