Hvordan håndterer du både langtidsplanlægning og uforudsete hændelser?

Det er mandag morgen lige op til sommerferien. Ind tikker en anmodning fra Frederiks forældre, der ønsker hjælp til at få transporteret Frederik til og fra skole i det kommende skoleår. Frederiks forældre er skilt, så Frederik skal hentes og bringes på flere forskellige adresser, og køretiderne afhænger af, om Frederik bor hos far eller mor. Samtidig ringer fru Hansen og fortæller, at hendes aftale om genoptræning er blevet rykket til næste dag. Et øjeblik senere kommer der en melding om et trafikuheld, der blokerer al trafik på en af byens mest befærdede veje.

Et vanskeligt puslespil

Planlægning af bestillingskørsel er et puslespil, der er meget svært at lægge manuelt. Ændringer, afbestillinger og udeblivelser udgør en stor omkostning for mange operatører, der desuden forventes at levere et meget højt serviceniveau.

Med en planlægningsløsning fra Trapeze kan du håndtere planlægning af alle former for bestillingskørsel, herunder handicap-, skole-, patient- og flexkørsel. Du kan:

  • håndtere både periodeplanlægning, spontane ture og her og nu-ture
  • tage hensyn til krav om specielt udstyr eller en bestemt chauffør
  • lægge ruterne, så du transporterer flest passagerer på kortest tid
  • planlægge ture, der er kombineret med den kollektive rutetrafik
  • hurtigt lægge en ny rute, fx i tilfælde af trafikuheld

... og meget mere. Derudover finder du hos Trapeze løsninger til kommunikation med chauffører og brugere. For eksempel selvbetjeningsløsninger til passagerer og pårørende, samt SMS-påmindelser der er med til at begrænse antallet af udeblivelser, og som dermed gør det muligt at lægge mere nøjagtige og kosteffektive planer.

Vil du gerne vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du kan tilbyde bestillingskørsel med et højt serviceniveau og samtidig begrænse omkostningerne, så bliv kontaktet af en af vores konsulenter ved at udfylde felterne nedenfor.

Få mere at vide


Kontakt os Book en demo Se løsninger