Kør flere ture – Få altid korrekt afregning – Skab en bedre forretning

Unøjagtig afregning af de mange ture, dine biler kører i løbet af en dag, kan koste store beløb på årsbasis. Det kan det også, hvis dine chauffører bruger unødvendig lang tid på opsamlinger og afleveringer, fordi kommunikationen ind til bestillingskontoret eller ud mod passagererne ikke fungerer optimalt. Desuden er det et problem for mange vognmænd, at de ikke ved præcis, hvor deres forskellige biler befinder sig, så de kan disponere bedst muligt.

Dette er blot nogle af de mange udfordringer, du slipper for, når du bruger en taxaløsning fra Trapeze. Med vores løsning kan du håndtere alle opgaver, der er forbundet med:

  • bookinger
  • trafikstyring
  • planlægning
  • administration.

Uanset om du driver en lille taxa-virksomhed med under 10 biler, eller om du har over 1.500 biler kørende på vejene, kan du sammensætte vores moduler, så de passer præcis til dit behov. Vink farvel til regneark og gentagne indtastninger af de samme informationer i forskellige systemer. Nu kan du bruge den samme løsning til kommerciel taxakørsel og til social kørsel i form af for eksempel handicapkørsel, patientkørsel og skolebefordring.

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du får en fleksibel, brugervenlig og fremtidssikret løsning til at håndtere hele din taxaforretning, så udfyld felterne nedenfor. Så bliver du kontaktet af en af vores eksperter inden for taxa.

Kontakt os Book en demo Se løsninger