Viden er nøglen til udvikling

  • Kender du de totale omkostninger for den enkelte medarbejder eller vogn pr. køreplantime og driftstime?
  • Ved du, hvor mange timer I bruger på at vedligeholde jeres vogne, og på hvilke tidspunkter af året værkstedet er mest belastet?
  • Er du fuldt informeret om, hvor godt jeres estimerede udgifter til aften-, nat- og weekendarbejde stemmer overens med de faktiske udførte og betalte timer?
  • Har du et klart billede af, hvordan udgifter til forskellige dele af driften (chauffører, vedligeholdelse, brændstofforbrug m.m.) hænger sammen med passagertallet og overholdelse af køreplanen? 

Dét er blot nogle af de mange spørgsmål, du kan få svar på med en Business Intelligence-løsning fra Trapeze. 

Hvor skal du ændre din forretning?

Træk data på tværs af hele organisationen, og få dem vist i enkle og informative dashboards eller andre former for visualisering, der giver dig et værdifuldt indblik i, hvordan det går med forretningen, og hvor du med størst effekt kan sætte ind for at forbedre den. 

Med Trapezes Business Intelligence-løsning får du statistikker og nøgledata der viser, om plan- og driftsmål er opfyldt. Data kan fx være løndata, fraværsdata eller tid og kilometer pr. tjeneste, turnusplan og vagt. Du kan dele de enkelte data op efter rutegruppe, distrikt, vognstørrelse, chaufførkategori m.fl., foretage år-til-dato-analyser og meget mere.

Vil du gerne vide mere?

Hvis du gerne vil have endnu bedre overblik over alle dele af din forretning og vil have input til, hvordan du allerbedst kan forbedre den, så udfyld felterne nedenfor. Så bliver du kontaktet af en af vores Business Intelligence-eksperter, så I kan få en snak om, hvordan du kan komme i gang med at blive klogere på din forretning. Udfyld felterne her:

Få mere at vide


Kontakt os Book en demo Se løsninger