Få mest mulig gavn af medarbejderstab og vognpark

Hvordan håndterer du, når en af dine chauffører ringer og melder sig syg? Har du et system, der automatisk kommer med forslag til, hvem der kan tage vagten i stedet? Er du tryg ved, at du overholder alle overenskomstregler, hver gang du tildeler en tjeneste til en af dine medarbejdere? Leder du manuelt efter en ny vogn, når en af de andre meldes defekt? Og har du en nem måde at kommunikere med de kørende medarbejdere på, eller bruger I stadig telefonopkald kombineret med læssevis af papir?
Med alle de opgaver, der kendetegner den daglige drift, er det ikke så sært, at mange operatører må holde tungen lige i munden. Men det kan gøres meget lettere!

Håndtér både pludselige udfordringer og langsigtet disponering - helt enkelt

Med Trapezes driftsløsninger får du al den hjælp, du har brug for, uanset om du skal løse pludseligt opståede udfordringer med medarbejdere eller vogne, eller om du arbejder med den mere langsigtede disponering. Du får blandt andet:

  • Forslag til den bedst egnede medarbejder, både hvad angår medarbejderkvalifikationer, aftaler og omkostninger.
  • Automatisk opdatering af alle lønrelevante oplysninger, herunder normtid og ferietimer.
  • Hensyntagen til de mange ofte komplekse aftaler og overenskomstregler, så løngrundlaget altid er korrekt.
  • Enkel disponering af vogne under hensyntagen til vogntype og vognens udstyr, så din vognpark udnyttes optimalt.
  • Automatisk validering af disponentens valg, så du er sikker på altid at overholde alle gældende regler. 
Udnyt ressourcerne bedre

Muligheden for langsigtet planlægning betyder, at du kan udnytte ressourcerne bedre. For eksempel kan du nedbringe den betalte arbejdstid og sikre en mere retfærdig fordeling af upopulære vagter. Det betyder, at du kan overholde køreplanerne med lavets mulige omkostninger og samtidig øge tilfredsheden hos både medarbejdere og passagerer.

Enkel kommunikation med dine chauffører

Bruger du lang tid på at besvare opkald og håndtere informationer fra chaufførerne vedrørende fx vagter, ferieønsker, pludseligt opstående hændelser eller defekter på vognene? Savner chaufførerne en lettere måde at få fat i dig på? Så kan du med fordel kombinere din driftsløsning med en af Trapezes mobil-apps eller webløsninger til enkel og effektiv medarbejderkommunikation. 

Her kan chaufførerne let registrere fremmøde, søge om fri, rapportere hændelser og tjekke eventuelle ændringer vedrørende vagtplanen, afgangstider, vognløbs- og rutenummer og meget mere. Og du kan bruge din tid på opgaver, der skaber langt mere værdi for forretningen. 

Vil du vide mere?

Vores eksperter inden for daglig drift af bus, letbane og metro står altid klar til at besvare spørgsmål om, hvordan dit arbejde kan blive mere effektivt. Udfyld felterne nedenfor – så kontakter vi dig hurtigst muligt.  
 

Få mere at vide


Kontakt os Book en demo Se løsninger