Giv dine chauffører de oplysninger, de har brug for – og passagererne den service, de har drømt om

At varetage flexkørsel er som at få en kabale med utrolig mange forskellige krav og behov til at gå op. Passagererne vil gerne undgå lange ventetider og komme hurtigt fra A til B. Vognmanden vil gerne køre så mange ture som muligt på den kortest mulige tid. Og myndighederne vil gerne have den bedste service til den laveste pris.

Midt i det hele har vi chaufføren, der gerne leve op til alle disse krav, uden at gå ned med stress. Hvis det skal kunne lade sig gøre, har han brug for en stabil terminal, der giver ham alle de oplysninger, han har brug for – hurtigt og sikkert. Hvem skal han hente hvor og hvornår? Hvordan kommer han hurtigst derhen? Skal der være plads til kørestol? Eller er der andre særlige behov, han skal tage hensyn til?

FlexMate – flextrafikchaufførens nye bedste ven

App’en FlexMate giver den altafgørende stabilitet og gør det muligt at yde top service, samtidig med at udgifterne til kørslen begrænses. Hvordan kan det lade sig gøre? Noget af forklaringen er:

  • Ingen dyre og skrøbelige terminaler – bare en Android smartphone eller tablet.
  • Direkte forbindelse til FlexDanmark – undgå ventetid, og nå flere ture.
  • Altid tilgængelig køreliste med alle nødvendige oplysninger - chaufføren kan yde optimal service.
  • Indbygget GPS med hurtig navigation - du sparer tid og behøver ikke en GPS-tracker i bilen.
  • Rettidig registrering af af- og påstigning - så du altid får korrekt afregning for dine ture.

”Der er slet ingen ventetid på svar fra FlexDanmark, efter vi er begyndt at bruge FlexMate. Chaufførerne får besked med det samme og kan køre videre til næste kunde. Det betyder rigtig meget for, hvor effektive vi kan være.
Thomas Schrøder, Vojens Taxi og Servicetrafik (VTS)

Vil du vide mere?
Hør resten af forklaringen på, hvorfor FlexMate er alle flextrafikoperatørers nye bedste ven. Få også adgang til at prøve FlexMate gratis, så du selv kan teste app’en. Udfyld formularen nedenfor, så tager vi kontakt til dig.

Få mere at vide


Kontakt os Book en demo Se løsninger