Enkel og effektiv planlægning af ruter og køreplaner

Den kollektive trafik er ofte genstand for kritik. Hvorfor når togene aldrig frem til tiden? Hvorfor passer busforbindelserne ikke bedre sammen? Og hvorfor skal man stå som sild i en tønde, hvis man benytter de forskellige transporttilbud i myldretiden?

Sænk omkostningerne og øg serviceniveauet

Som de fleste andre brancher ønsker den kollektive trafik naturligvis at levere et højt serviceniveau, samtidig med at priserne holdes nede. Det stiller store krav til planlægningen. Med Trapeze Planning System har du det værktøj, du har brug for, når du skal øge passagertilfredsheden og lægge robuste og kosteffektive planer for vogne, chauffører og øvrige ressourcer. 

Modulopbygget enkelhed

Trapezes planlægningsløsning er modulopbygget og giver dig det bedste udgangspunkt for at varetage alle de funktioner, der er relateret til planlægning af kollektiv trafik, herunder:

  • Linienet
  • Køreplanlægning
  • Vognløbsplanlægning

Trapeze System giver dig blandt andet adgang til en avanceret GIS-funktion, så du nemt kan udarbejde køreplaner med visuel støtte fra geografiske kort. 

Spar tid og få bedre planer

Planlægningssystemet gør det muligt for dig at tage højde for et varierende kørselsbehov og at planlægge både ruter, køreplaner, placering af stoppesteder, garageanlæg m.m. enkelt og hurtigt. Det betyder, at du på én gang sparer tid i planlægningen og får langt bedre planer, til fordel for passagererne, og ikke mindst for bundlinjen.

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan du kan komme i gang med enkel og effektiv planlægning, der gør dine bus-, letbane-, og metro-services endnu bedre, så udfyld formularen nedenfor, og du vil blive kontaktet af en af vores konsulenter. 
 

Få mere at vide


Kontakt os Book en demo Se løsninger