Nyheder

Sep 29, 2017
Skal du med til dette års World Rail Festival fra den 14. til 15. november i Amsterdam? Det håber vi, og vi vil gerne invitere dig til at besøge os på vores stand (stand nr. 20).

Skal du med til dette års World Rail Festival fra den 14. til 15. november i Amsterdam? Det håber vi, og vi vil gerne invitere dig til at besøge os på vores stand (stand nr. 20).

Som du allerede ved, er World Rail Festival en af de mest værdiskabende konferencer for togoperatører.

Under dette års festival vil der blive diskuteret emner som digitale forandringsstrategier for togoperatører verden over, forståelse for den næste generation af mobil billetteringsteknologi, bedre oplevelser for togpassagererne ved hvert eneste kontaktpunkt og meget mere.

Som en af verdens førende softwareleverandører til togsektoren er vi i høj grad interesserede i den nyeste udvikling og innovationer i branchen. I år er vi med som udstiller, og vi inviterer dig til at mødes med os og diskutere de seneste nyheder inden for planlægnings- og driftsløsninger.

Et fokusområde for mange af vores kunder er optimeringsteknologi, der både giver bedre planlægning, minimerer driftsomkostningerne og øger passager- og medarbejdertilfredsheden. Vi investerer også i løsninger til kontekstbestemt genoptagelse af driften efter driftsforstyrrelser. Disse løsninger vil give togvirksomheder et transparent beslutningsgrundlag, som gør det muligt at genoprette driften hurtigt og reducere indvirkningen på de forskellige ressourcer.

Kom forbi stand nummer 20 og diskuter disse eller andre udfordringer med os. Vi vil blive glade for at få mulighed for at snakke med dig.

Giv meget gerne besked til os, hvis du har spørgsmål vedrørende festivalen, eller hvis du gerne vil booke et møde med os på vores stand.

Bedste hilsner,
Trapeze

Kontakt os Book en demo Se løsninger