Vi er Trapeze Group

Vi strømliner alle aspekter af jeres transportvirksomhed gennem innovativ teknologi, så I kan fokusere på det, der betyder mest – at skabe en optimal transportoplevelse for jeres passagerer.”

Vi er en del af MODAXO koncernen som forbinder vores globale selskaber indenfor mobilitet

#Our software moves people

Vi forbedrer den kollektive trafik hver dag

Trapeze er en af verdens førende leverandører af intelligente transportsystemer. Gennem vores mange års erfaring på et globalt marked har vi opbygget en stor indsigt i løsninger til den kollektive trafik. Vi sørger med andre ord for, at din lokale bus kører på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt.

Lad os hjælpe dig med at lægge den mest optimale rute eller finde den bedste måde at begrænse brændstofforbruget på. Vores innovative løsninger hjælper dig med at træffe de bedste beslutninger for din forretning.

Hvorfor Trapeze?

Hos Trapeze får du ikke bare en leverandør, der løser en udfordring, du har i dag. Du får en strategisk partner, der kender din branche, og som sammen med dig kigger ind i fremtiden. Vores fælles mål er at sikre, st du ikke bare er godt kørende her og nu, men at du er parat til den udfordring, der opstår i morgen, i næste uge og til næste år.

Trapeze i tal

1200+

Kunder fordelt på 23 lande, som gør os til en af de førende globale leverandører af software til transportbranchen.

500+

Dedikerede medarbejdere på globalt plan, der alle er klar til at skabe værdi for din transportvirksomhed.

30+

Års erfaring i branchen for kollektiv trafik, som sikrer vores kunder de mest optimale ruter fra a-z.

Meget er sket, siden vi første gang, satte os forrest i bussen.

1991: TR Partner etableres i Danmark
Vi indgår en aftale med Rambøll Management om køb af deres konsulentforretningen indenfor planlægning af kollektiv trafik.

2000: Fra konsulenttimer til softwareløsninger
Vi bruger vores viden om kollektiv trafik, og købet af TR Partner, til at udvikle og introducere standard softwareløsninger til det nordiske marked.

2001: Vores succes i Norden udbredes til Centraleuropa
Privatiseringen af det tyske togmarked åbnede for salg af standard softwareløsninger indenfor kollektiv trafik. Vores succes på det nordiske marked gentages i Tyskland. 

2012: Yderligere fart på vores togforretning
Med købet af Funkwerks planlægningsafdeling manifesteres vores tilstedeværelse globalt. Hele verdens togoperatører kan nu drage fordel af vores togløsninger indenfor planlægning.

2014: Udvikling af fremtidens Demand Respons-løsning
Ved købet af tre nordiske spillere indenfor Demand Response Transport [DRT] skabes grundlaget for en ny fælles fremtidig standard løsning til administration af Flextrafik. Med teknologierne fra PLANit, Malmator og Holmedal bliver vi med dette initiativ markedsledende og har blikket rettet mod det globale marked.   

2016: Fokus på algoritmer og kunstig intelligens
I bestræbelserne på at levere førende teknologiløsninger etableres et eksklusivt samarbejde med QAMPO. Med deres bidrag indenfor algoritmer og kunstig intelligens bliver vores løsninger med tiden markedsledende indenfor optimering.

2017: Driftsstyringen indbefatter nu også billettering og afregning
Med købet af Systemtechnik udvides vores muligheder for at servicere vores kunders håndtering af billetter og passagerafregning. Hermed kan en masse driftsoplysninger samles og benyttes til at skabe bedre kundeoplevelser.


2019: Fokus på sikkerheden
De mange regler indenfor passertrafik udfordrer dagligt vores operatørerne. Ved købet af Binary Systems tager vi nu også hånd om hele styringen af kvalifikationer indenfor passagertransport.   

Se medarbejdere

Karriere

Lyst til nye udfordringer?

Bliv del af stærkt team med et godt arbejdsmiljø og vær med til at optimere den kollektive trafik, så brugere verden over får den absolut bedste transportoplevelse

løsninger

Optimering af kollektiv trafik

Trapeze er leverandør af innovativ software løsninger til optimering af alle områder af den kollektive trafik