PERSONTRAFIK 22

DA 19.08.2022

Trapeze Group Europe er med på PERSONTRAFIK 22 udstillingen i Stockholm – 22.-25. oktober – med et bredt udvalg af løsninger til nuværende og fremtidige udfordringer inden for offentlig persontransport.

Kom effektivt gennem overgangen fra diesel til el, kombinér faste ruter med Demand Response, gør chaufførers daglige arbejde nemmere – og definér brugervenlige transporttilbud

På standen præsenterer vi et bredt udvalg af Trapeze-løsninger til offentlige trafikudbydere og operatører, og tilbyder sparring i relation til for eksempel hvordan man

– effektivt kan planlægge og styre overgangen fra diesel- til el-drevne busser

– kan kombinere faste ruter med bestillingskørsel

– kan bruge en app til at give chauffører en god oplevelse i det daglige arbejde – med bedre kommunikation, mulighed for at indikere fortrukne vagter, mulighed for at bytte vagter, mm.

– kan definere og drifte ’ældrevenlig’ transport – og andre brugerfokuserede offentlige transporttilbud

På Trapeze standen vil det blandt andet være muligt at få en demonstration af it-systemer til demand response transport (illustreret ovenfor) samt til fast rutetrafik…

Effektivitet, bæredygtighed og forbedring af passageroplevelsen

Trapeze udvikler it-værktøjer og -systemer, der understøtter effektivitet og bæredygtighed i offentlig persontransport; planlægning, bestillingskørsel (on demand), operationelle kontrolsystemer, business intelligence, e-mobilitet, vagtplanlægning og personalestyring, flådestyring, passagerinformation, etc.  

Har du planlagt en tur til PERSONTRAFIK 22, og er I nærheden, så husk at kigge forbi Trapeze-standen. Den har nr. C06:34.

Book et 1-1 møde

Kontakter du os på forhånd, kan vi reservere tid til at besvare dine spørgsmål ved et personligt møde med en af vores specialister..

Praktisk information og billetter

PERSONTRAFIK 22 har focus på offentlig persontransport.

Se udstillingens hjemmeside for information og billetter.: https://www.persontrafik.se/

Nyhedsbrev

Indtast din email og få gode råd, tilbud og meget mere. Vi lover, vi kun skriver, når vi har noget på hjerte.