Oplev en ny måde at tænke kollektiv trafik

Vi har over de seneste 30 år hjulpet mere end 1200 kunder med ruteplanlægning , visitering, daglig drift og meget mere. Læs vores udvalgte kunde-cases og oplev kollektiv trafik på en ny måde.

Case: Go-Ahead Nordic

Udbudsstrategien for Go-Ahead er avancerede algoritmer og industrispecialister

Go-Ahead, en af de største britiske trafikoperatører, satser på at indtage det nordiske marked. Det kræver dog mere end ønsket, viljen og pengene at vinde i Skandinavien! Tiden er knap, og det er afgørende at Go-Ahead vinder udbud om den kollektive trafik.

Case: Arriva Danmark A/S

Arrivas disponenter lægger puslespil og sparer milioner

Arriva er Danmarks største busoperatør og beskæftiger flere end 300 chauffører. Med så mange ansatte er sygdom en fast del af dagligdagen for Arrivas disponenter, hvor hver dag er et stort og krævende puslespil med at udvælge de rette chauffører til at tage over.

Case: Opplandstrafikk

Skolekørsel gjort simpelt

Hvert år op til skolestart fik medarbejderne hos den regionale transportmyndighed Opplandstrafikk travlt. De har kun godt en uge til at behandle de cirka 4.500 ansøgninger om skolekørsel, de årligt modtager fra eleverne på de videregående uddannelser.

Case: Skånetrafiken

I Region Skåne har alle ret til mobilitet

I Region Skåne, som i resten af Skandinavien, bliver der flere og flere ældre mennesker, og den demografiske udvikling skaber et øget behov for transport til og fra sygehuse. Det kalder på en intelligent løsning, der kan holde de offentlige transportudgifter nede.