Hos Trapeze kommer du til at gøre en forskel!

Bliv del af stærkt team med et godt arbejdsmiljø, og vær med til at optimere den kollektive trafik, så de rejsende får den absolut bedste transportoplevelse.

Tryk på linket, se ledige stillinger og gør karriere hos os …

Højt til loftet og
masser af ansvar

Internationalt udsyn, frihed under ansvar og et meningsfuldt arbejde. Lyder det som noget for dig, er Trapeze den helt rette arbejdsplads. Vi søger ofte dygtige softwareudviklere, projektledere, forretningsudviklere, konsulenter, finansanalytikere og alt derimellem, som kan styrke udviklingen af den kollektive trafik på et globalt plan.

Hos Trapeze er der gode karrieremuligheder, og vi har en stor grad af tillid til vores medarbejdere. Alle bliver hørt, og der er aldrig langt fra idé til handling. Du skal være drevet af at skabe værdi for brugere af den kollektive trafik verden over, og da vi arbejder ud fra tankegangen om grøn omstilling, skal du være motiveret af at efterlade et grønt fingeraftryk gennem dit arbejde.

På toppen

Som medarbejder hos Trapeze begynder du på på toppen af Aarhus med en fantastisk udsigt over byen og havet. Vi holder til i et åbent og inspirerende kontorlandskab, hvor vi kommer hinanden ved. Vi har altid champagne og specialøl på køl, og vi gør en dyd ud af at fejre, når vi lykkes. Ønsker du at bidrage til, at vi sammen lykkes med intelligente løsninger til den kollektive trafik, hører vi derfor meget gerne fra dig.

Morten Fjerritslev Finance Analyst hjælper med at skabe fremtidens kollektive trafik hos Trapeze Group

Morten Fjerritslev

Corporate Finance Analyst

”Jeg sætter pris på, at arbejdskulturen hos Trapeze tager afsæt i frihed under ansvar. Jeg kan i høj grad selv tilrettelægge mine arbejdsopgaver, mens jeg også har en del fleksibilitet i min arbejdstid. Trapeze er samtidig en meget social arbejdsplads, hvor der er en masse gode arrangementer for os medarbejdere. Ønsker man at engagere sig i sociale aktiviteter, er der rig mulighed for det.”

Ole Sørensen, Senior Software Developer at Trapeze Group. Skaber fremtidens kolletive trafik

Ole Sørensen

Senior Softwareudvikler

”Som medarbejder hos Trapeze er det nemt at få indflydelse på, hvordan vi skal løse en opgave, og så er der generelt stor tillid til, hvordan vi strukturerer vores tid. Personligt synes jeg, at optimering af busdrift er fagligt interessant. Kan vi bidrage til, at busdriften bliver smidigere, grønnere og billigere, har det positiv betydning for rigtig mange mennesker. Så det er helt klart et job med mening.”

Lasse Møller

Sales Manager

”At arbejde hos Trapeze er enormt spændende og lærerigt. Vores systemer er virksomhedskritisk og har generelt en stor betydning for mange mennesker dagligt, hvilket gør, at man føler ens arbejde giver mening. Rent fagligt har jeg udviklet mig meget, da jeg er omgivet af erfarne og kompetente kollegaer. Samtidig har Trapeze fokus på en sund ”work-life balance”, hvilket gør, at man føler sig værdsat både fagligt og personligt.”

Sidsel Friis Hansen

Implementation consultant

”I min opstart hos Trapeze har jeg fulgt et intro forløb som i høj grad har understøttet mig som nyuddannet. Foruden dedikerede intro-sessioner har det især været givende for min forståelse for domænet at følge erfarne konsulenter i igangværende projekter. Opstarten har haft god balance mellem decideret oplæring og ’bare springe ud i det’-opgaver. Udover tilgangen til opgaverne har den generelle kultur i teamet, som understøtter samarbejde og gensidig støtte, været afgørende for min faglige såvel som personlige udvikling.

I takt med større indblik i og erfaring med forretningen og produktporteføljen er det også blevet tydeligt for mig, at der er et stort fokus på udviklingen af den enkelte i en retning, som i høj grad er præget af interesser og kompetencer, hvilket jeg sætter stor pris på”.

Er det dig vi leder efter?

Vi søger altid efter dygtige og engagerede kollegaer. Så vi kan blive ved med at levere markedsledende softwareløsninger til det globale marked for kollektiv trafik.

Fandt du ikke en opslået stilling, der passer på din profil? Fortvivl ej, vi hører meget gerne fra dig alligevel, hvis du kan bidrage med relevant erhvervserfaring – kontakt os på mail på hr.dk@trapezegroup.com

Se medarbejdere

Om os

Vi forbedrer den kollektive trafik hver dag

Løsninger

Optimering af kolletiv trafik

Trapeze er leverandør af innovativ software løsninger til optimering af alle områder af den kollektive trafik