Resource planner sikrer optimale vognløb og tjenester

Resourcer Planner, en integreret del af Trapeze Planning System

Optimer dine vognløb og tjenester

Vognløb og medarbejdere udgør den største omkostning i driften. Tjenesteplanerne skal derfor udarbejdes effektivt og optimalt inden for rammerne af lovpligtige og driftsmæssige regler.

I Resource planner opretter du vognløbsplaner, som efterfølgende kan efterarbejdes i et grafisk billede. Vognløbsplannerne kan danne grundlag for tjeneplanlægningen, men det kan også foregå omvendt. Vi anvender en af markedets bedste optimeringsalgoritmer til den automatiske oprettelse af tjenesteplaner.

Resource Planner sikrer, at der i tjenesteplanerne tages højde for alle mål og regler, som planlæggeren har fastlagt, og at alle vognløbsstrækninger fordeles på tjenester. Alternativt kan tjenesteplanlægningen foretages ud fra køreplanmassen og derefter danne grundlag for vognløbene.

Resource Planner er en integreret del Trapeze Planning System og understøtter trafikselskaber hele vejen fra køreplan til tjenesteplan.

Effektiv algoritme genererer optimerede tjenester

  • Grafisk oprettelse og bearbejdelse af ture, vognløb og tjenester

Systemet kan foreslå vognløb, der til enhver tid kan efterbehandles og revideres. Brugeren har i et overskueligt skærmbillede nem adgang til alle relevante elementer. Elementer, der ikke er nødvendige slås let fra. Visning og bearbejdning af ture, vognløb og tjenester udføres i et grafisk skærmbillede via drag & drop, i sted-tid-diagram eller i tabelform.

Med Resource Planner kan du grafisk oprette vognløb og tjenester
Trapezes optimeringsmodul udarbejder effektive tjenesteplaner
  • Trapezes optimeringsmodul udarbejder effektive tjenesteplaner

På basis af tur- og vognløbsdata genererer systemet – ved hjælp af markedets stærkeste tjenesteplansalgoritme – hurtigt og effektivt optimerede tjenesteplaner, hvor alle regler og eventuelle interne husaftaler er overholdt. Tjenesteplanerne kan efterfølgende bearbejdes manuelt, indtil den endelige tjensteplan ligger fast. Den manuelle fremstilling eller bearbejdning af tjenesteplanlægningen foretages let med drag & drop. Brugeren trækker ganske enkelt ture eller vognløb i tjenestevinduet. Modulet færdiggør automatisk tjenesterne med de nødvendige klargøringstider, pauser osv. ifølge fastlagte regler.

Vi har 30 års erfaring, og over 1200 kunder i hele verden som vi hver dag hjælper med at forbedre den kollektive trafik

Resource Planner er endnu bedre med den fulde Planning Suite

Integreret køre-, vognløbs-, tjeneste- og turnusplanlægning

Trapeze Planning System er blandt de førende, integrerede systemer på verdensplan til fremstilling af køreplaner, vognløb, tjenester og turnusser. Systemets talrige fordele har overbevist vores kunder.

Trapeze Planning System gør det lettere at udarbejde optimale kørselstilbud inden for den kollektive transport. Resultatet er en bedre forretning og et bedre resultat

Trapeze Planning System

TimeTable Planner

Til effektiv rute- og køreplanlægning. Med TimeTable planner kan du enkelt og effektivt indsamle og bearbejde køreplansdata.

Resource Planner

Til oprettelse og optimering af vognløb og tjenester. Med Resource Planners avancerede algoritme kan du optimere alle vognløb og tjenester.

Roster

Med Roster kan du oprette, redigere og tilpasse skræddersyede turnusskabeloner, lige efter jeres behov

Business Info

Business Info er et Business Intelligence-værktøj designet til at give dig de rigtige informationer at handle efter.

Stadig ikke overbevist?

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller har du nogle spørgsmål? Book et møde med mig, og lad os tale om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Book et møde med Thomas Varan og hør hvordan Trapeze kan hjælpe med at forenkle og effektivisere din rute- og køreplanlægning

Thomas Varan

Sales Director, Trafik operatører

+4531208984

thomas.varan@trapezegroup.com