TimeTable Planner for effektiv rute-og køreplanlægning

TimeTable Planner, en integreret del af Trapeze Planning System

Effektiv rute- og køreplanlægning

Med Trapeze TimeTable Planner kan du enkelt og effektivt indsamle og bearbejde køreplansdata.

Uafhængigt af virksomhedsstørrelsen og omfanget af opgaver, som f.eks. udbudsforberedelse eller kørselsplanlægning, sørger Trapeze Timetable Planner for en mærkbart forbedret kvalitet, service og lønsomhed.

TimeTable Planner er en del af Trapeze Planning System. En integreret løsning til optimeret køre-, vognløbs-, tjeneste- og turnusplanlægning.

Alt du skal bruge til indsamling og bearbejdning af køreplandata

  • GIS-integreret køreplanlægning

Med TimeTable Planners avancerede GIS-funktion er det enkelt og effektivt at fremstille og bearbejde køreplandata og supplerende data såsom køremønstre, ture på linjerne, beregning af afstande såvel som ankomst- og afgangstider.

Køreplansdata og linjernes ruteforløb vises præcist og overskueligt på det geografiske kort, hvor I kan indhente oplysninger f.eks. om afstande og tilføje gyldighedsperioder for at imødekomme et varierende kørselsbehov.

TimeTable Planner  bruger GIS integreret køreplanlægning
TimeTable Planner har fleksibel og enkel arbejdsproces, så rute- og køreplanlægning bliver nemmere
  • Fleksibel og enkel arbejdsprocess

I Trapeze Planning System er der ingen fastlåste procedurer i arbejdsprocessen. Derfor er systemet et af de mest enkle og fleksible på markedet. Det kan anvendes af både regionale trafikselskaber, der ofte arbejder med varierede strækninger og gyldighedstider og til bytrafikken, der i højere grad har kørsel med faste minuttal.

Uanset formålet er datakonsistensen sikret. En yderligere fordel ved Trapeze Planning System ligger i den enkle fremstilling af køreplanoplysninger, trykte køreplaner, arbejdsplaner og andre specifikke dokumenter. De samme data kan naturligvis også anvendes ved vognløbs- og tjenesteplanlægningen. Desuden udfører Trapeze Planning System også dataoverførsel til andre systemer såsom køreplanoplysning, ITS- og billetsystemer.

Vi har 30 års erfaring, og over 1200 kunder i hele verden som vi hver dag hjælper med at forbedre den kollektive trafik

TimeTable Planner er endnu bedre med den fulde Planning Suite

Integreret køre-, vognløbs-, tjeneste- og turnusplanlægning

Trapeze Planning System er blandt de førende, integrerede systemer på verdensplan til fremstilling af køreplaner, vognløb, tjenester og turnusser. Systemets talrige fordele har overbevist vores kunder.

Trapeze Planning System gør det lettere at udarbejde optimale kørselstilbud inden for den kollektive transport. Resultatet er en bedre forretning og et bedre resultat

Trapeze Planning System

TimeTable Planner

Til rute- og køreplanlægning. Med TimeTable Planner kan du enkelt og effektivt indsamle og bearbejde køreplansdata.

Resource Planner

Til oprettelse og optimering af vognløb og tjenester. Med Resource Planners avancerede algoritme kan du optimere alle vognløb og tjenester.

Roster

Med Roster kan du oprette, redigere og tilpasse skræddersyede turnusskabeloner, lige efter jeres behov

Business Info

Trapeze Business Info er et Business Intelligence-værktøj designet til at give dig de rigtige informationer at handle efter.

Stadig ikke overbevist?

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller har du nogle spørgsmål? Book et møde med mig, og lad os tale om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Book et møde med Thomas Varan og hør hvordan Trapeze kan hjælpe med at forenkle og effektivisere din rute- og køreplanlægning

Thomas Varan

Sales Director, Trafik operatører

+4531208984

thomas.varan@trapezegroup.com