Modtag ture direkte fra FlexDanmark via regionale trafikselskaber

Flextrafik mobil-App

Varetagelse af flexkørsel er et kompliceret puslespil med mange forskellige krav og behov, der skal passe sammen. Hvem, hvor, hvornår samt information om særlige behov, som f.eks. plads til kørestol, er nogle af brikkerne i puslespillet, og er helt nødvendige oplysninger for, at chaufførerne kan arbejde effektivt og yde en god service.

Giv dine chauffører, de oplysninger de har brug for, og passagererne en god turoplevelse. 

Med FlexMate får du og dine chauffører alle nødvendige oplysninger, direkte fra FlexDanmark via de regionale trafiksselskaber til jeres telefoner eller tablets, så I kan yde en god service og samtidig nå flere ture.

FlexMate er en stabil og brugervenlig app godkendt af FlexDanmark til at varetage kørsel fra de 5 regionale trafikselskaber – Movia, Nordjyllands Trafikselskab, Sydtrafik, Fynbus og Midttrafik.

Et enkelt flexkørselssystem

FlexMate forbinder vogne, trafikstyringscentral og “back office” i realtid ved hjælp af håndholdte eller fastmonterede terminalenheder og er baseret på Android styresystem.

FlexMate findes og downloades direkte fra GooglePlay.

Det enkleste set-up er via et tildelt vognløbsnummer fra en af turudbyderne i kombination med et abonnement på Trapezes FlexMate cloudserver.

Ønsker virksomheden imidllertid at integrere til eget planlægningssystem, og er dette baseret på SUTI-standarden, kan FlexMate sættes op til også at kommunikere med dette.

Ønsker du at prøve FlexMate før, du bestiller abonnement?

Flextrafikchaufførens bedste ven

Mere end 2000 chaufførerer i Skandinavien anvender FlexMate

Modtag flexture direkte

FlexMate har en høj driftsstabilitet, og er specielt udviklet til at modtage ture via SUTI standard – og kan dermed modtage ture direkte fra FlexDanmark via de regionale trafiksselskaber.

Til smartphone og tablet 

Med FlexMate er der ikke behov for særligt terminaludstyr i bilen. Appen virker på alle Android enheder, og kan downloades via Google Play.

Registrér dine Flextrafik vognløb, så er du forbundet og kan modtage flexture.

Indbygget GPS  

GPS funktionen sikrer korrekt afregning af din kørsel, og med integreret navigation sparer du tid og behøver ikke en ekstra GPS-tracker i bilen.

Support når du skal bruge det 

Ring eller skriv, hvis du har problemer eller spørgsmål. Vi hjælper dig hurtigt videre.

Brugervenlig og intuitiv 

FlexMate appen er stabil, nem og enkel at bruge.

Funktionalitet opdateres bl.a. på baggrund af ønsker fra brugerne.

Ingen opstartsomkostinger 

Med FlexMate betaler du en fast månedlig abonnementspris per vognløb – og vi fakturerer kun for det faktiske forbrug. Der er ingen opstartsomkostninger. 

”Der er slet ingen ventetid på svar fra FlexDanmark, efter vi er begyndt at bruge FlexMate. Chaufførerne får besked med det samme og kan køre videre til næste kunde. Det betyder rigtig meget for, hvor effektive vi kan være. “

Thomas Schrøder
Vojens Taxi og Servicetrafik (VTS)

Ingen ventetid, flere ture, bedre service

  • Integration til virksomhedens systemer
  • Integration af realtidsdata i planlægning af bestillingskørsel
  • Mulighed for at analysere fra/til-destination og andre geografiske data med GIS-planlægningsværktøjer

  • Alsidig mobilteknologi
  • Kan bruges sammen med Android-telefoner og tablets
  • “Any Network Infrastructure” – fungerer med alle mobilnetværk, f.eks. GPRS eller CDMA, og giver mulighed for bredbåndsforbindelse
  • Trådløs installation og opdatering af softwaren via Google Play Store
  • GPS-sporing og skjulte alarmer øger sikkerheden for førere og passagerer

FlexMate er en del af Trapeze Demand Response System

En integreret løsning til bestillingskørsel og skoletransport

FlexMate er en del af Trapeze Demand Response System. Systemet er i brug hos hundredvis af kunder, der arbejder med planlægning, drift og optimering af bestillingskørsel og skoletransport.

Demand Response System består af en række software-løsninger, der dækker alle behov for effektiv og optimal planlægning, administration og drift af forskellige kørselsformer. Det kan være dør-til-dør, telebus, flexrute/multimodal, skole-, syge- og handicapkørsel eller andre former for specielle og alternative kørselsordninger.

Systemet gør det muligt at styre processen – lige fra kundens visitering og turbooking til planlægning, disponering og dispatch. Med dét kan I strømline administrationen og optimere ressourcerne.

Book en uforpligtende snak om mulighederne

Vil du vide mere om FlexMate?

Book et uforpligtende møde med Demand Response-specialist Christian Erikstrup, og få en snak om, hvordan FlexMate kan hjælpe din virksomhed.

… eller send en mail

Du er også velkommen til at kontakte FlexMate Product Manager Sidsel Hansen – skriv til:

nadia.hallak@trapezegroup.com