Trapeze Group og Modaxo udvikler teknologiløsninger til EU-støttet projekt ULTIMO

DA 02.12.2022

Trapeze Group Europe, en Modaxo virksomhed, er blandt en gruppe af partnervirksomheder, der er valgt til at understøtte det EU-støttede projekt ULTIMO.

ULTIMO projektet har til formål at understøtte brugerfokuseret, bæredygtig mobilitet gennem omfattende brug af selvkørende køretøjer.

Tre byer, en i Tyskland, en i Norge og en i Schweiz, er blevet udvalgt til at indgå i projektet. Projektet, som havde opstart i oktober 2022, forventes at tage fire år og involvere 23 udvalgte partnere.

Trapeze Group er en af partnerne i projektet, og vil blandt andet bidrage med at udvikle teknologiløsninger, som understøtter sømløs integration af køretøjer og flådestyring i MaaS (Mobility as a Service) og LaaS (Logistics as a Service) systemer.  

Brugerfokuseret, First/Last mile bestillingskørsel

Christian Erikstrup, Chief Sales Officer for On-Demand Mobility, Trapeze Group i Nordeuropa, siger i en kommentar til deltagelsen i projektet:

“Vi er stolte over at være en del af ULTIMO projektet, og ser meget frem til at udvikle bæredygtige løsningsteknologier, der støtter overgangen til selvkørende mobilitet.

Selvkørende mobilitet har en stor rolle at spille i udviklingen af brugerfokuseret, First/Last mile bestillingskørsel. Vi er overbeviste om, at denne udvikling vil gøre mobilitet inden for kollektiv trafik endnu mere effektiv og bæredygtig, samtidig med at passagerne får en endnu bedre oplevelse”.

Om projekt ULTIMO

For mere information om ULTIMO HORIZON EUROPE projektet – se projektets hjemmeside: www.ultimo-he.eu

Om Trapeze Group
Hos Trapeze arbejder vi med IT-løsninger til kollektiv trafik. Vi stræber efter at skabe offentlige transportnetværk, der er effektive, tilgængelige og bæredygtige.

Se mere på trapezegroup.dk eller trapezegroup.eu.

Om Modaxo

Modaxo er en global gruppe af teknologivirksomheder, der brænder for mobilitet, læs mere på Modaxo.com.

Spørgsmål

Spørgsmål til Trapeze’s mobilitetsløsninger? Du er velkommen til at kontakte din lokale mobilitetsspecialist.

Nyhedsbrev

Indtast din email og få gode råd, tilbud og meget mere. Vi lover, vi kun skriver, når vi har noget på hjerte.