Om Trapeze Group Danmark

Trapeze Group er en international it-virksomhed, der leverer innovative løsninger, som dækker behovet, 360 grader rundt om transportbranchen. Vi har udviklet vores produktportefølje og udvidet vores globale tilstedeværelse på markedet, så vi er en af verdens førende leverandører af software-løsninger og intelligente transportsystemer. Vores kundegruppe omfatter offentlige og private transportvirksomheder og -myndigheder i Nordamerika, Stillehavsområdet og Europa.

Et solidt fundament

Med et solidt økonomisk fundament har Trapeze Group i det sidste årti haft en positiv vækstrate. Samtlige Trapeze kontorer er 100% ejede datterselskaber.

Erfaring er vigtig

Vores team af professionelle teknologieksperter og konsulenter inden for drift og support er parate til at hjælpe med at designe netop de løsninger, som dækker jeres virksomheds behov, forestå projektstyring, implementere løsningen og bistå med den oplæring og langsigtede support, som I har behov for.

Partner på lang sigt 

Med vores indgående branchekendskab, vores kontinuerlige investering i produktudvikling og vores solide økonomiske fundament viser vi, at vi engagerer os fuldt ud i at understøtte jeres organisation nu og på lang sigt.

Global erfaring - lokalt kendskab 

Vi tilbyder global erfaring, baseret på lokalt kendskab. Med kontorer og kunder fordelt over hele verden, kender vi kompleksiteten på de lokale markeder.

Løsninger målrettet

Vi tilbyder de mest omfattende løsninger til nutidens behov og giver jer samtidig den fleksibilitet, I skal bruge, for at I kan leve op til og klare fremtidige udfordringer.

Om I foretrækker at integrere et enkelt Trapeze-modul med jeres nuværende driftsprogrammer eller vælger en komplet løsning med flere applikationer, er helt op til jer.

Trapeze-løsningerne forbinder jeres virksomhed imellem kontoret, vognen, gaden og retur - så I samlet forbedrer produktiviteten og kundeservicen.

Vi er her for rejsen

We make a difference to lives"W develop high quality, innovative solutions to address your challenges and opportunities.

Vores team 

Lær mere om lederne af Trapeze Group Danmark 

Vi ville sætte pris på muligheden for at arbejde med dig. Kontakt os, hvis vi skal assistere dig på din rejse.

Kontakt os Book en demo Se løsninger